TRANSPLANT URGENT - 29 ani

Ierusalim, Israel Miercuri, Octombrie 7, 2009

Pentru cei interesaţi

Domnul Jisa George Tudor, în vârstă de 29 de ani, a fost diagnosticat cu Leucemie limfoblastică acută a celulelor T (T-ALL) (cu cel putin 2 parametri ai membranei mieloide, aşadar diagnosticul ar putea fi leucemie biefenotipică) începând cu aprilie 2009. A fost tratat cu chimioterapie (7+3, hiper C-VAD (Ciclofosfamid, Vincristine, Adriamicin și Dexametazon) și inducţie LLA (leucemie limfoblastică acută) dar a eşuat să raspundă tratamentului.
Deoarece boala lui s-a dovedit a fi foarte rezistentă, el are nevoie urgentă de transplant de măduvă osoasă alogenă, pentru a-i fi salvată viaţa.
Acceptul din partea noastră a fost primit şi pacientul va fi acceptat la clinica noastră în 26 octombrie 2009 în ciuda faptului ca acesta nu se află în remisie completă, deoarece dorim să aplicăm un tratament salvator, urmat de recondiţionare mieloblatativă şi transplant alogenic(suntem în aşteptarea transferului plăţii tratamentului). Momentul actualei internări depinde de disponibilitatea donatorului şi statusul medical al pacientului.

Costuri

1. 12.000 Euro pentru tratamentul dinaintea transplantului.

2. Costul transplantului este de 600.000 New Israeli shekel ( cost valabil 30 zile de la data emiterii scrisorii) ( rata curentă de schimb este: 1 euro = 5.49 NIS; http://www.bankisrael.gov.il/firsteng.htm), costuri ce acoperă căutarea unui donator, prepararea pentru transplant (atât pentru receptor cât şi pentru donator), spitalizare (incluzând chimioterapie, radiaţii, recondiţionare imunologică cu anticorpi timociţi, alte medicaţii, alimentaţie şi manipularea propiu-zisă a celulelor T), produse sanguine ce includ afereza plachetelor şi celulelor roşii (incluzând filtrarea şi iradierea) precum şi tratament post-transplant pentru maximum 3 luni (care include medicaţie şi, dacă este necesar, costul altor spitalizări).

3. Adiţional, mai este nevoie de 2.000 euro pentru tastarea antigenelor leucocite umane.
Banii menţionaţi mai sus, ar trebui transferaţi în contul Hadassah în:

Filiala principală Bank Leumi, Ierusalim (901), strada Jaffa nr. 21
Număr de cont în Ierusalim: 50007/48
Numele contului: Organizaţia Medicală Hadassah IBAN/SWIFT: LUMI IL IT JLM / IL410109010000005000748

Vă rugăm să ne aduceţi la cunoştinţă eventualele donaţii la nr fax:
00972-2-6416876 şi 00972-2-6778357.

Pentru atenţia dumneavoastră, suma menţionată mai sus nu va acoperi alte costuri (chiria casei, masă, transport, etc.) pe perioada post-transplant.
Multe mulţumiri pentru ajutorul dumneavoastră în tratarea domnului Jisa George Tudor.

Michael Y. Shapira - Doctor în Medicină
Departamentul de Transplant de Măduvă Osoasă şi Imunoterapie a cancerului
Terapia Celulelor şi Laboratorul de Cercetare al Transplanturilor

4 comentarii:

  1. Buna seara,
    Sunt sotia lui George,Anamaria.Multumesc tuturor celor care au rupt din putinul care-l au si ne-au ajutat sa fim cu un pas mai aproape de telul nostru,ISRAEL.Acesta fiind singura noasta sansa de viata.Acum suntem acasa pentru cateva zile,dar tot sub tratament,maine mergem pt niste analize sa vedem cum stam cu trombocitele si leucocitele.Din seara asta ne-au aparut niste pete pe corp asta arata ca avem trombocitele foarte mici.Maine vedem raspunsul analizelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,
    Azi dupa cum am spus ieri,am fost la Cluj pentru analize si dupa cum banuiam suntem pe zerola trombocite.George are noroc,factorul de coagulare este foarte bun la el si nu avem probleme cu sangerarea.Celelalte analize sunt in limite normale,leucocitele si datorita hydreei care oluam in fiecare zii.Dupa o zii de alergatura ne bucuram ca ajungem acasa si stam putin linistiti.Deasemenea am trecut pe la banca unde am aflat ca azi s-a depus foarte bine.Le multumim tuturor celor care ne-au ajutat indiferent de suma si le dorim sanatate multa si sa ne intalnim cu bine dupa transplant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara,
    Au sosit si celelalte rezultate la analize,avem 56% blasti(nu 65% sau 95% cat aveam lunile trecute)asta fiind un lucru bun.Speram sa stea pe loc sa nu mai creasca sa avem timp sa adunam banii pt tratament.Am vb cu doctorul din ISRAEL dar nu ne primesc numai cu toti banii depusi in contul spitalului.Sper din tot sufletul sa rezitam pana atunci,sa putem sa invingem aceasta boala parsiva care te lasa un pic sa crezi ca esti mai bine ,pe urma ataca si mai tare ca pana atunci si slabeste organismul si mai tare decat e.Saptamana viitoare e ziua lui George,vreau ca aceasta aniversare sa fie una speciala de neuitata.Luni mergem iarasi la spital sa repetam analizele si in functie de rezultat putem trata cu doctorii sa mai stam acasa.Va multumim tuturor celor care ne ajutati.Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Georgre Tudor iti doresc multa sanatate,sa ai o viata mai buna,Dumnezeu sa te ajute in toate,iti doresc tot binele din lume.

    RăspundețiȘtergere